Teambuilding/eenmalige klus

Teambuilding/eenmalige klus

Op kinderboerderij De Knuffelweide is het mogelijk om eenmalig een handje te helpen met bijvoorbeeld familie of collega’s (teambuilding).
U kunt denken aan klussen als stallen uitmesten, grond verplaatsen, een grote schoonmaakbeurt van een bepaalde ruimte of schilderen van de gebouwen. Wellicht hebben we op dat moment een project lopen waar we heel goed wat extra handen kunnen gebruiken.

Wanneer een groep zich aanmeld kijken we samen met u wat we op dat moment aan grote klussen in de aanbieding hebben. Het kan zijn dat we met de hele groep aan de slag gaan of opsplitsen in kleinere groepjes.

Heeft u geen groep achter de hand maar wil u toch een keertje helpen? Dat kan.
Elk jaar doen wij mee met NL-Doet. Dit is een landelijke vrijwilligersdag waar wij ieder jaar aan mee doen en zo veel mogelijk hulp bij kunnen gebruiken. Aanmelden kan via de website van NL-Doet of via de website van de kinderboerderij. Op onze facebookpagina staat aangegeven wanneer deze dag plaats zal vinden

Er zijn nog veel meer opties mogelijk om met een groep een dag of halve dag te komen helpen op de boerderij, voor meer informatie kunt u contact op nemen met één van de beheerders van De Knuffelweide.