Recycle

Recycle

Wecycle
Sinds enige tijd is het mogelijk om je oude, kleine, elektrische apparaten in te leveren bij de kinderboerderij. Buiten dat u er goed aan doet om uw apparaten niet bij het huisvuil weg te gooien, steunt u met de inlevering de kinderboerderij.

Het bedrijf Wecycle heeft namelijk sinds een aantal jaren een samenwerking met kinderboerderijen. Kinderboerderijen kunnen een inleverpunt worden voor kleine elektrische apparaten. De Knuffelweide is deze samenwerking ook aangegaan. Voor het inzamelen van deze apparaten krijgen wij elk jaar een bedrag van 250 euro als we per jaar minimaal 75 apparaten inleveren.
Voor meer informatie zie deze link https://www.wecycle.nl/kinderboerderijen

Let op: het gaat hier om kleine elektrische apparaten dus geen koelkasten of grote televisies. Zit er een snoer aan of een batterij in? Dan kunt u het apparaat kwijt in de inleverbak onder de overkapping, meteen links van u wanneer u binnenkomt. Twijfelt u of uw apparaat geschikt is? Vraag gerust één van onze beheerders of uw apparaat ingeleverd kan worden.
U kunt de apparaten tijdens de openingstijden inleveren op de kinderboerderij. Buiten sluitingstijd kunt u ze neerzetten in een tas bij onze groentenbak voor de ingang dan nemen wij het de volgende ochtend mee naar binnen.

Inktpatronen/cardridges
Het is ook mogelijk om u lege inktpatronen en of cartridges bij ons in te leveren. Wij kunnen deze weer inleveren bij een bedrijf in Nieuw-Vennep, die ze recyclet. Voor de ingeleverde inktpatronen en cardriges krijgen wij een vergoeding die we goed kunnen gebruiken. Toners kunt u bij ons niet inleveren.
Gooi uw inktpatronen of cartridges dus niet in de vuilnisbak: doneer ze aan ons!