Materiële sponsoring

Materiële sponsoring

Kinderboerderij De Knuffelweide kan zich niet ontwikkelen zonder de regelmatige materiële sponsoring van bedrijven. De beheerders van de Knuffelweide zijn continu bezig met het onderhouden en bedenken van nieuwe plannen. Denk daarbij aan het verven en herstellen van de verblijven en gebouwen, de pas uitgebreide speeltuin en het terras waar het zomers heerlijk vertoeven is. Ook hebben we onlangs nieuwe zonneschermen en nieuwe speeltoestellen toe kunnen voegen.

Deze projecten waren nooit mogelijk geweest zonder hulp via donaties, giften en kortingen van bedrijven. Alle voorgaande projecten zijn dan ook geheel tot stand gebracht op deze manier.

Om dit mogelijk te maken hebben we de steun van lokale bedrijven heel hard nodig. Voelt u zich aangesproken en wilt u een handje helpen? Giften, korting op producten en diensten van bedrijven en/of fysieke hulp van vrijwilligers zijn meer dan welkom.


Wanneer een bedrijf ons wil sponsoren of ondersteunen is er op de kinderboerderij ook de mogelijkheid om reclame te maken. Voor alle giften boven de 50 euro krijgen sponsoren een naamplaatje, die we plaatsen op onze speciale sponsorboom die we het einde van 2017 gerealiseerd willen hebben. Zo ziet iedereen die de kinderboerderij bezoekt, aan wie we wat te danken hebben.

De sponsorboom komt binnenkort te staan onder de overkapping, tussen het kantoor en de educatieve ruimte aan de Van Hallstraat. Alle sponsoren worden daarop benoemd en bedankt voor hun steun. Ook kunnen wij met uw toestemming een link van uw bedrijf op onze website zetten (bij Sponsoren). Andere ideeën zijn altijd welkom en bespreekbaar met beheerders Ilma en Carolien.

Wilt u iets betekenen voor de Knuffelweide? Neem dan contact met ons op via e-mailadres knuffelweide@onstweedethuis of telefoonnummer 020-4974108