Dagbesteding voor cliënten

Dagbesteding voor cliënten

De Knuffelweide is een onderdeel van stichting Ons Tweede Thuis. Dit betekent onder meer dat volwassen mensen met een verstandelijke beperking of met een afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid hebben om dagbesteding te doen op de kinderboerderij.
Wie wil komen helpen als dagbesteding hoeft niet in een woonvorm van Ons Tweede Thuis te wonen om bij ons op de kinderboerderij te komen werken. Wel is het van belang dat één van onderstaande punten van toepassing is:

  • Je hebt een beschikking of indicatie van de gemeente,
  • of je hebt een WLZ-indicatie,
  • of je hebt een toekenning vanuit het UWV voor het werk-fit programma.

Op de boerderij is altijd begeleiding aanwezig voor de cliënten. De begeleiding ondersteunt en begeleidt de cliënten waar nodig en kijkt samen met de cliënt welke taken bij hem of haar passen.

 DE BEELDREDAKTIE / SANDER KONING<br />TBV SPECSAVERS STEUNTHet gaat om taken als het voeren van de dieren, dagelijkse schoonmaakklussen, onkruid weghalen, stallen uitmesten, helpen bij netjes houden van het terras en de speeltuin, helpen bij activiteiten en mooie spullen maken om in de winkel te verkopen. Er zijn nog veel meer klussen en we kunnen alle hulp goed gebruiken.. We kijken altijd samen met de cliënt welke taken goed passen en welke ondersteuning hiervoor nodig is.

Lijkt het je leuk om op de kinderboerderij te komen werken en wil je weten of dat bij ons kan?

Neem dan contact op met de kinderboerderij of kom een keertje langs. Wij kunnen je dan meer uitleg geven over alle mogelijkheden.

Telefoon: 020-4974108

E-mail: knuffelweide@onstweedethuis.nl